Je vindt op deze pagina een selectie bijzondere kunstboeken uit het aanbod van De Kunst in boeken.

Bestellen gaat als volgt: klik of tik op de afbeelding, dan kom je op de pagina van de internetboekhandel. Het complete aanbod van titels in de diverse genres vind je bij De Kunst in boeken en op Bol.com. (Zie verderop.) Abonnees van De Kunst van het kijken actueel  ontvangen 10% korting op het hele assortiment van De Kunst in boeken. Deze korting geldt niet voor de lijst op Bol.com.

Je kunt nu rechtstreeks vanaf deze pagina bestellen. Vul daarvoor onderstaand formuliertje in. Vervolgens krijg je een ontvangstbericht met de betalingsgegevens. Vragen over een boek? Gebruik daarvoor ook het formulier onderaan.

Het complete aanbod van titels in diverse genres vind je bij De Kunst in boeken en op Bol.com.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuwe aanwinsten? Like en kijk op de facebookpagina. Je vindt daar ook alle informatie over het boek: de beschrijving, de conditie waarin het boek verkeert en de prijs. Je kunt ook daar je bestelling opgeven.Foto van boek.Kookboek van de schilder die eerst kok wilde worden. Zeldzaam, uitzinnig, grensoverschrijdend. Het boek verkeert in prima staat, er staat alleen een naam op het schutblad.

 

Foto van boek.

Legendarische uitgave met het volledige beelddagboek. Uitgeverij Gary Schwartz 1981. Engelstalig.

 

Foto van boek.

Geschiedenis van de Oudheidkundige Vereniging Flehite en het gelijknamige museum dat zich vooral richt op Amersfoort.

Foto van het boek

Catalogus van de Documenta 7 in 1982 met alle grote namen: Beuys, Baselitz, Lupertz, Warhol enz. enz. in twee delen.

Foto van boek

Aenigma Hundert Jahre anthroposophische Kunst. Zeer zeldzaam boek, catalogus van de tentoonstelling over antroposofische kunst in 2015 in Olmuz en Halle. Tekstbijdragen van o.a. Reinhold Fäth. Hardcover, 397 pg. Full colour afb.

 

 
Blijf je verbazen over het gemak waarmee Jansen bijna de hele kunstwereld in de maling nam. Citaat:
‘Door de verf doe ik steeds een beetje magenta. Het is een van mijn geheimen (…). Met magenta gaat alles er een beetje ouder uitzien, maar de kleuren blijven helder (…). Magenta is een tovermiddel (…). Het is in de loop der jaren een succesformule geworden. Bij het zien ervan hebben de experts steeds weer gezegd: ‘Prachtig, eerste kwaliteit (…). Had u al nagedacht over een minimumprijs? In orde, geen probleem (…).’

 

Bestelformulier: